Kings, Grizzlies'e 118-108 mağlup olan Steven Adams'ı camdan uzak tutamadı - NBC Sports Bay Area

2023-01-03 12:48:58 By : Ms. Zoe Xu

src="https://www.facebook.com/tr?id=674090812743125&ev=PageView&noscript=1"/>

Devlerin sahada sık sık dolaştığı bir ligde, Kings Pazar günü FedEx Forum'da 118-108'lik bir mağlubiyetle Steven Adams ve Memphis Grizzlies'e karşı daha da küçük görünüyordu. Yatak Sehpası için Püskürtme Makinesi

Kings, Grizzlies'e 118-108 mağlup olan Steven Adams'ı camdan uzak tutamadı - NBC Sports Bay Area

Kings pivotu Domantas Sabonis'e sık sık rakip olmasına rağmen, kendisi de 1,80 boyunda olan Adams, 13 hücum ribaundu aldığı özellikle hücumda camın üzerinde yolunu buldu.

Kings koçu Mike Brown daha sonra gazetecilere "Orada bir yük," dedi."O yetişkin bir adam ve çete ribaundu almadığımız birçok kez varmış gibi hissettim."

Adams'ın 13 hücum ribaundu kariyerinin en yüksek seviyesiydi ve Brown, toplamda 23 ribaunt alan ve 11 sayı, üç asist ve iki bloklu şut ekleyen 29 yaşındaki pivotla çok fazla NBA oyuncusunun boy ölçüşemeyeceğini kaydetti.

Brown, "Onun önünde bir adamınız olmalı ve çete ribauntu için, onu camdan uzak tutmaya çalışmak ve takım arkadaşlarınızın topla gelmesini ummak için arkasında bir adamınız olmalı," dedi.

Kings'in (19-16) bir takımın Utah Jazz karşısında geri dönüş galibiyetinde nasıl oynaması gerektiğini örneklemesinden iki gün sonra, Brown'ın fark ettiği gibi, Sacramento Adams'ı kontrol altına almak için Sabonis'i tek başına terk etmiş gibi göründü.

Brown, "Yine, birçok kez, Domas'a Steven Adams konusunda yardım etmeye gitmediğimizde ve o onlar için büyük ribaundlar bulduğunda düşündüm," dedi."21 hücum ribaundu canımı yaktı."

Bağlam açısından, Adams'ın 13 hücum ribaundu, neredeyse Kings takımının bir bütün olarak sahip olduğundan daha fazlaydı (14).Ek olarak, Memphis (23-13) Sacramento'dan (11) daha fazla ikinci şans puanına (15) sahipti ve görünüşe göre boyalı alanda 62 üzerinden 32 ile 64 sayı attı.

Dahası, Brown, Kralların tahtalarda yenildikleri halde, Kralların ellerine geçen ikinci şans fırsatlarını boşa harcadıklarını kaydetti.

Brown, "İkinci şans puanlarına geldiğinde 15 üzerinden 3'tük ve bu canımı yaktı," diye ekledi."Öyleyse, ister hücum ribaundu olsun, ister basit bir sürüş olsun, çok derine inmeden ve tekmelemeden ve sıradaki adamın oyunu yapmasına izin vermeden topu dışarı çıkarmak, bu akşamki düşüşümüzdü."

Genel olarak, Memphis 15 top kaybına zorladığı ve sekiz Sacramento şut girişimini engellediği için Grizzlies'in boyutu Kings için çok fazlaydı.

Adams'ın ribaund yakalamasıyla mücadele etmek zorunda kalmanın yanı sıra, Grizzlies'in 23 yaşındaki yıldız koruması 35 sayı ile tüm skorerlere liderlik ederken, Kings'in Ja Morant'a verecek yanıtı yoktu.

Memphis'in Desmond Bane'i kaçırdığı bir gecede Morant'ın telaşı, 32 dakikalık aksiyonda sekiz ribaund, beş asist, bir top çalma ve bir blok şut ile neden NBA'deki en iyi oyunculardan biri olarak kabul edildiğini gösterdi.

Kings adına, De'Aaron Fox'un dördüncü çeyrekte dört maçlık 10'dan fazla sayı atma serisi, sadece yedi sayı attıktan sonra sona erdi.Sabonis şut atmayan elinde kırık bir başparmakla oynamasına rağmen 18 sayı, 14 ribaund ve dört asistle üst üste 13. kez double-double yaptı.

Domas 🪙 tarafından ne bir kuruş pic.twitter.com/FmvLloncWE

Kings, Grizzlies'e 118-108 mağlup olan Steven Adams'ı camdan uzak tutamadı - NBC Sports Bay Area

Püskürtme Makinesi Kings'in birlik olarak uyumlarını göstermek için bir sonraki fırsatı, Salı gecesi Vivint Arena'da Jazz'a karşı olacak.Kings taraftarları, Golden 1 Center'da geçen haftaki çekişmeli karşılaşmanın rövanş maçında boyun bir sorun olmayacağını umuyor.